May

Isparta eTwinning Faaliyetlerini ve ilimiz öğretmenlerinin proje çalışmalarını inceleyebileceğiniz Isparta eTwinning Tanıtım ve Yaygınlaştırma Dergisi Yayında

Okulumuz Özel Eğitim Öğrencilerimizin Davras Kayak Merkezi Gezisi

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Mrt

3/A Sınıfı Rehber Öğretmeni Duygu Selma AÇA Rehberliğinde NATURE HAS NO LİMİTS eTwinning Projemiz Başladı.

Mrt

Şbt

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Seher ŞAHİN rehberliğinde  ve Anasınıfı öğrencileri tarafından  yürütülen Kendim Yapabilirim (ı can do it by myself ) eTwinning Projesinde Güvenli İnternet Günü panosu öğrencilerce hazırlandı.

Şbt

Kendim Yapabilirim (ı can do it by myself ) veli-öğretmen webinarı gerçekleştirildi.

Gardner'la Doğa Keşfi

Şbt

Kendim Yapabilirim (ı can do it by myself ) eTwinning Projemiz Anasınıfı öğrretmenimiz Seher ŞAHİN rehberliğinde anasınıfı öğrencilerimiz tarafından başlatıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Okul Müdürlerinin Okul Ziyaretleri

Haz

Doğayla DEĞER'leniyorum eTwinning projesi, İŞBİRLİĞİ temalı etkinliği olarak Tarçınlı kurabiye yaptı.

Haz

Doğayla Değerleniyorum eTwinnig Projemiz kapsamında NESLİM TÜKENMESİN,DOĞAYLA DEĞERLENSİN etkinliğinde biz de bir kutup ayısı evlat edindik.