2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımız masal  saati etkinliği yaptılar.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Anasınııfı Aşubesi masal saati etkinliği yapmıştır.(Ayağına diken batan serçe masalı)

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında okulumuza misafir olan üç balığın hikayesi kitabı yazarı Sayın Hüsniye GÖKÇEK Ana Sınıfı Aşubesi (Çalışkan Arılar) öğrencilerimize kitap hediye ederek imza günü etkinliği yapmıştır.

Bağlar İlkokulu Ana Sınıfı B şubesinin Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Ecz.Fatma Gül GÖK minik öğrencilerimizle buluştu

Sağlıklı atıştırmaklar.

Şuruplar neden acı?

İlaç Kutularını değerlendiriyorum.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında  ilk ve ortaokullar arasında "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" na katıldık.Öğrencilerimizin yazdıkları hikayeler,etkinlikleri panomuzda sergiledik.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 15.01.2024 saat:11:00 'de okulumuzda Yazar Okur buluşması gerçekleşecektir.

Bağlar İlkokulu Ana Sınıfı B şubesinin Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında gerçekleştireceği uzman davet etkinliğinde Ecz.Fatma Gül Gök minik öğrencilerimizle buluşacak.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okuryazar buluşma etkinliği çevrimiçi yapılmış olup 2021 yılı Küresel Öğretmen Ödülü Aziz SANCAR kitabı yazarı olan Sayın İrem SAVCI KÖROĞLU hocamıza göndermiş olduğu imzalı kitaplar içim teşekkür ederiz.Ayrıca etkinliği düzenleyen Çalışkan Arıllar Sınıf öğretmenimiz Seher ŞAHİN öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Ana Sınıfı A şubesi ve 3. sınıfların sinema ve Kirazlıdere gezi etkinlikleri

Okulumuzun Behiye'nin Çiçekleri Anasınıfımız Bir Yaş Daha Büyüyorum Partisini velilerimizin katılımıyla kutladılar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okul Genelinde Yapılan '' Hikaye Anlatma Yarışması''nda Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödüllerini Okul Müdürümüz  Muhammed Fatih USLU Verdi.

Gamze Hanım başta olmak üzere Türk Anneler Derneğine öğrencilerimiiize desteklerinden dolayı teşekkürler.

Ara

Okulumuz sınıf öğretmeni Yıldız Ertürk'ün katılımıyla veli ev ziyaretleri yapıldı.Sene başı öğretmenler kuurlu kararıyla planlanan veli ev ziyaretleri Bağlar Mahallesi'nde ikamet eden öğrenci evlerine gerçekleştirildi.

Velilere öğrenciler hakkında detaylı bilgi verirken öğrencilerimizin çalışma ortamları yerinde incelendi.Veli ve öğrencilerimizin istek ve dilekleri dinlenirken öğretmenimiz yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Velilerimizin göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Bağlar İlkokulundan Bir eTwinning Projesi Daha! Okulumuz Anasinifi/A Şubesi Rehber Ögretmeni Seher ŞAHİN rehberliginde yürütülen MATEMATİK DÜNYAM 'MY MATH WORLD' Okul öncesi dönem çocuklarına yönelik farklı disiplinler arası yaklaşımlar ile bu dönem öğrencilerine matematiğin kavramlarını değerlendirme ve matematik yeterliliğine sahip olmayı amaçlıyoruz. Farklı disiplinler arası yaklaşımlarla okul öncesi çocuklara matematik kavramlarını tanıtmak ve matematik yeterliklerine katkıda bulunmak istiyoruz. Çocukların matematik kavramlarından rakamlar, gruplama, karşılaştırma, eşleştirme, sıralama, örüntü, toplama-çıkarma, ölçme, zaman grafik ve konum başlıklarında tasarlanmış etkinliklerle matematik yetkinliklerinin gelişmesini, Matematik kazanımlarını ritim, drama ve stem gibi alanlarla çalışarak matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmelerinin ağlanması, Problem çözme becerileri kazanmalarını ve tekrarlar ile pratikleşmelerinin sağlanmasını, Neden-sonuç ilişkilerini kurma becerilerinin artmasını, Farklı disiplinler ile tanışarak bakış açılarının genişlemesini, Özgüven duygularının gelişmesini, Kendilerini farklı yollarla ifade etme yeteneklerinin gelişmesini sağlamaktır.