Mrt

Çanakkale'de yurdumuzu canıyla ,kanıyla savunan cesur kahraman Mustafa Kemal Atatürk ü ve tüm şehit askerlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.Ruhları şad , mekanları cennet olsun.Bu değerli vatan toprağı binlerce şehidimizin kanları ile sulanarak vatan olmuştur. Atalarımız vatanın  candan mukaddes ve değerli olduğunun ispatıdır .Çanakkale geçilmez dedirten evlatlarımız 5.6.sınıflarımız programımızda yer almışlardır.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıl Dönümü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla, okulumuz 1.2.3.4.ve Anasınıflarımız ,öğrencilerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle anma törenimiz gerçekleştirildi.

AKRAN ZORBALIĞI

BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri Kapsamında ''Afet Farkındalık Eğiitmi '' Videosu tüm sınıflarımızda. öğrencilerimize izletilmiştir.

Mrt

Isparta İlimizde düzenlenen okullar arası taekwando yıldızlar il şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Şadenur ŞENOLve Belinay FİDAN 2.olarak bizleri gururlandırmışlardır.Öğrencilerimizi ve taekwando  öğretmenimiz Sumeyra ÇETİNTÜRK ü tebrik ediyoruz.

AİLE EĞİTİMİ BÜLTENİ

Mrt

Haftanın  öğrencisi ve kitap kurdu öğrencilerimizin ödüllerini Okul Müdürümüz Yakup ÇIRACI ve Öğretmenimiz Orhan BOZDOĞAN tarafından verilmiştir.

Mrt

Okulumuzun  çok amaçlı salonumuzun sahnesinin yenilenmesinde okul aile birliği başkanımız Adem  GÜMÜŞ ve Miraç MANCAR , Ege BALIK AĞLARI VE Orhan ÇİMEN       desteklerinden dolayı teşşekür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ Atasözleri ve Deyimler Okul Sergimiz

Birinci dönem sonu faaliyetleri kapsamında ilkokul öğrencilerimiz isim,şehir,hayvan,bitki oyunu ve zeka oyunları etkinliği yapmışlardır.