Birinci dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliğinden kareler.

Birinci dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen kermes etkinliğinden kareler.

Birinci dönem sonu faaliyetleri kapsamında Ana Sınıfı B şubesi (Behiye nin Çiçekleri)öğrencilerimiz çeşitli deneyler yapmışlardır.

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Ana Sınıfı A şubesi(Çalışkan Arılar) öğrencilerimiz fırtınalı su deneyi yapmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 3-A sınıfımız güne kültür fizik hareketleri ile başladılar.

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönme sene sonu faaliyet haftası kapsamında Behiye nin Çiçekleri Ana Sınıfı B şubesi öğrencileri sınıfta piknik etkinliği yapmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Çalışkan Arılar Sınıfı  Ana Sınıfı A şubesi elmalı şeker üreterek ilkokul öğrencilerimize ikram ettiler.

Yüzyüze 100 çocuk oyunu projesi kapsamında okul bahçemize yeni oyun alanları kazandırarak öğrencilerimizinhem geleneksel oyunları öğrenmeleri hemde eğlenceli vakit geçirmeleri için fırsat sağlanıyor.

BAĞLAR İLK VE ORTAOKULU DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI UYGULAMA PLANI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımızda film izleme etkinliği yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımız akıl-zeka oyunları saati yapılmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımızda en sevdiğini paylaş etkinliği yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımız masal  saati etkinliği yaptılar.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Birinci dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Anasınııfı Aşubesi masal saati etkinliği yapmıştır.(Ayağına diken batan serçe masalı)